Sokken met eigen tekst bedrukken

Bedruk sokken met eigen tekst

Hoe leuk is dat, sokken met eigen tekst bedrukken. Zoals je kunt lezen op onze website zijn er veel producten die je kunt bedrukken. Dus kun je ook sokken bedrukken zoals jij dat wilt. Sokken met je eigen naam zodat jij je sok nooit meer kwijtraakt? Dat kan. Leuk om cadeau te geven aan je vrienden of collega’s. Overweeg dus om sokken te geven als relatiegeschenk of als kerstpakket.

Sokken bedrukken is een trend

Naast de ‘normale’ witte en zwarte sokken zie je steeds meer bedrukte sokken. Wie denkt dat het alleen maar kinderen zijn heeft het mis. Ook steeds meer mensen in het zakelijke leven dragen zelfs sokken met veel kleur en bijzondere teksten. Kijk maar eens om je heen en je zult zien dat er veel mensen vrolijke sokken hebben. Het is dus zeker niet zo dat je tegen de moderegels in gaat als je sokken laat bedrukken. Straal je eigen imago uit en bepaal waar jij voor staat of wat je leuk vind. Vind je dus voetbal leuk? Bedruk een sok met voetballen en de tekst “I love football”.

Sokken in het kerstpakket

Als je aan een kerstpakket denkt, denk je vaak aan lekker eten. Rondom de kerstdagen worden er dan ook lekkere of verassende etenswaren gegeten. Toch is blijdschap die je hiervan krijgt maar van korte duur. Hoe leuk is het om bij het kerstpakket iets tastbaars te geven. Elke keer ochtend als er sokken worden aangedaan denken ze vast nog terug aan het leuke kerstpakket. Laat staan dat andere mensen je op de opvallende sokken attenderen. Op de verjaardag zal je kerstpakket en bedrijf de revue passeren. Of wat dacht je bij de kleedkamer van je sport? Er zullen veel lachende gezichten naar je sokken kijken. Kortom, stel kerstpakketten samen met lekkernijen en doe daarbij leuke sokken met eigen tekst voor tastbare herinnering.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net