kerstpakket

Dit zijn de beste kerstpakketten van 2021

Ben je voor je werknemers op zoek naar een geschikt kerstgeschenk? De meeste bedrijven geven hun werknemers een cadeau in de vorm van een kerstpakket. Een pakket met meestal verschillende versnaperingen met bijpassende accessoires. Zoals bijvoorbeeld een bierpakket met bijpassende speciale glazen. Ben je van plan om kerstpakketten te gaan uitzoeken voor je personeel? Lees dan eerst deze blog, want hierin bespreken we de beste kerstpakketten van 2021. Als je je personeel een cadeau geeft, wil je natuurlijk wel dat ze er ook daadwerkelijk blij van worden en er wat aan hebben. Het is zonde als het pakket in een kast belandt en er nooit meer naar om wordt gekeken. Vandaar dat het van belang is om van tevoren goed uit te zoeken welke pakketten er zijn en waar je medewerkers het meest aan zullen hebben.

Budget

Voor je een pakket uit kunt zoeken is het belangrijk om te weten wat het budget is per pakket. We begrijpen natuurlijk dat niet elk bedrijf duizenden euro’s kwijt wil zijn aan kerstpakketten en daar is natuurlijk ook niet bij elk bedrijf geld voor. Ook kan het budget afhankelijk zijn van de grootte van het bedrijf. Hoe meer werknemers, hoe duurder het totaalplaatje van de pakketten wordt. De meeste kant-en-klare pakketten beginnen bij een bedrag van ongeveer 20 of 25 euro.

Hou er dus rekening mee dat dit het bedrag is dat je sowieso kwijt bent. De bedragen kunnen oplopen tot soms wel 100 euro, maar dit is uiteraard het andere uiterste. Na het vaststellen van het bedrag kun je gaan bepalen wat voor soort pakket je cadeau zou willen geven aan je werknemers.

Inhoud

De inhoud van het pakket bestaat meestal uit wat lekkernijen en producten die daar goed bij passen. Bijvoorbeeld wat borrelhapjes met een bijpassende borrelplank, of kaasproducten waar speciale kaasmessen bij horen. De producten zijn vaak iets wat iemand zelf niet koopt, het moet echt voelen als een luxe cadeau. Bedenk goed dat als je veel personeel in dienst hebt, dat je een pakket kiest waar iedereen blij van wordt, want het is gebruikelijk om al het personeel hetzelfde pakket te geven. Zoek dus iets uit waar je zowel jong als oud en zowel man als vrouw tevreden mee maakt. Ook kun je het beste pakketten mijden waar producten in zitten die veel mensen niet mooi vinden of niet lekker vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciaalbier, hier zul je zeker niet al je personeel blij mee maken, omdat lang niet iedereen dit lust. Veilige keuzes zijn vaak producten als kaas, (borrel)nootjes en crackers. Met dit soort producten kun je natuurlijk een flink pakket samenstellen waar veel werknemers met kerst van kunnen genieten. Je kunt zo’n soort pakket aanvullen met bijvoorbeeld brood wat je zelf af kunt bakken en wat sauzen en dips voor bij de crackers en het brood. Als laatste zou je nog een accessoire toe kunnen voegen aan het pakket. Een grote houten broodplank om het brood op te serveren bijvoorbeeld, of wat leuke schaaltjes om te gebruiken voor de sauzen en dips.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net