5 tips voor het perfecte feestje

Geeft jij binnenkort een feestje, maar weet je nog niet zo goed hoe je alles moet organiseren? Lees hier 3 tips voor het perfecte feestje.

1.      Zorgt voor goede muziek

Goede muziek is heel erg belangrijk. Het houd namelijk de sfeer goed. Maak een goede lijst voor ieder wat wils, dus niet alleen de muziek die jij leuk vindt, maar verschillende soorten. Ook kun je nog microfoons regelen zodat je nog een lekkere playback sessie kan houden met de mooiste Nederlandse liedjes. Stel je buren natuurlijk wel even op de hoogte van de eventuele geluidsoverlast 😊

2.      Lekkere hapjes en drankjes

Bij een feestje horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes. Zo kun je kiezen dat iedereen wat meeneemt of je haalt zelf allemaal lekkere hapjes en drankjes. Deze kan je ook allemaal leuk opmaken en neerzetten voor een leuk gezicht.

3.       Leuke bekers en glazen

Het feestje komt natuurlijk ook ooit weer tot zijn einde en dan heb je geen zin om alles te gaan afwassen. Kies daarom voor plastic bakjes en koffiebekers karton. Deze kun je natuurlijk in verschillende kleuren krijgen, dat ziet er ook nog eens leuk uit. Als je bijvoorbeeld een thema feestje wil geven dan kan je alle bakjes, bekers en glazen aan laten passen naar dit thema. Zo voorkom je ook dat als iemand een laat vallen je niet overal glas hebt liggen, maar je het zo weg kan gooien.

4.      Zorg voor een leuke inrichting

Daarnaast heb je natuurlijk ook een locatie nodig. Op basis van het aantal mensen die je hebt uitgenodigd bekijk je hoe groot de locatie moet zijn en of je het binnen of buiten wil doen. Daarna is het tij om de locatie leuk te decoreren, dit geeft het namelijk meteen een leukere sfeer. Hang dus letterlijk de slingers buiten.

5.      Spelletjes horen erbij

Wat je ook nog kunt doen is leuke spelletjes neerleggen. Zoals kaarten of bordspellen. Zo kun je ook met zijn allen nog een gezellig potje kaarten doen tijdens het feestje, zo hoeven jullie je niet te vervelen of kunnen de mensen die even willen zitten een spelletje doen.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net