Bedruk een mondkapje

Bedruk een mondkapje

We informeren je via onze website vaak over het bedrukken van promotiemateriaal of graveerden van diverse producten. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus is het bedrukken van een mondkapje een normale gang van zaken. De ideale manier om de zorgwekkende situatie enigszins op te vrolijken met leuke mondkapjes. Voor jezelf of als bedrijf zijnde.

Val als bedrijf op!

Om je personeel of klanten te beschermen tegen besmettingen kun je als bedrijf mondkapjes aanschaffen. Hierin voer je een goede daad uit om ziektes de kop in te drukken en kun je een kans grijpen op marketinggebied. Je kunt professionele mondkapjes met bedrijfslogo laten maken waarbij je laat zien het virus serieus op te vatten. Je kan hiermee uitstralen dat je een serieus en zakelijk bedrijf bent.

Je kan daarnaast ook opvallen met je bedrijf door ludieke mondkapjes. Speel hierbij met kleuren, logo’s en teksten. Hoe opvallender des te beter het opvalt bij je doelgroep, hou alleen de associatie met je bedrijf in de gaten. Hoe leuk je eigen gemaakte mondkapje ook is, breng je eigen bedrijf niet in diskrediet. Ga dus als bedrijf bijvoorbeeld voor roze mondkapjes! Met of zonder logo, je zult opvallen tussen neutralere kleuren.

Ga voor een leuk ontwerp

Er zijn veel leuke mondkapjes op de markt verkrijgbaar. Je kunt een gemaakt ontwerp kiezen maar je kan er ook voor kiezen om je eigen mondkapjes te gaan ontwerpen. Je eigen mondkapjes ontwerpen zorgt ervoor dat je een eigengemaakt uniek mondkapje hebt die andere niet kunnen kopen. Mits ze exact hetzelfde ontwerp ook hebben gekocht. Dit kun je dan zien als compliment.

Hou bij het bedrukken van mondkapje altijd het nut van mondkapjes in de gaten. Het gaat er ten slotte om dat jij jezelf en de medemens niet besmet. Weeg dus de keuzes tussen wegwerp- en herbruikbare mondkapjes goed af.

Tags

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net