Duitse bijbel

Ridderprint: de specialist in boek en proefschrift drukken

Als we iets willen laten (be)drukken, kijken we altijd eerst naar de prijs en dan pas naar kwaliteit. Zonde is dat eigenlijk. Want we hebben allemaal al meer dan eens de ervaring “Goedkoop is duurkoop” gehad. Terug naar de basis: kwaliteit. Drukkerij Ridderprint is al meer dan 25 jaar specialist in het drukken van boeken en proefschriften. 

Wat maakt Ridderprint zo uniek? 

In de oorsprong is elke drukker hetzelfde. Met een goede printer en kwalitatief materiaal kom je namelijk al een heel eind. Maar het zijn de mensen achter het merk die het verschil maken. Ridderprint merkte namelijk dat naast het thesis printing, het drukken van een dissertatie, ook steeds meer vraag was naar thesis design. Vanuit daar zijn ze samen gaan werken met designers die, aan de hand van de wensen van de klant, een passend design kunnen maken. En dat doen ze niet alleen voor dissertaties, maar ook voor bijvoorbeeld boeken. 

Ridderprint: betrouwbare drukker

Als je op zoek bent naar drukkerijen, dan heb je vast al eens de naam “Ridderprint” voorbij horen komen. Niet zo gek, want deze specialisten weten wat ze doen. Daarom worden ze ook beoordeeld met een 9,1 volgens het onafhankelijke platform Kiyoh. 

Op hun website hebben ze verschillende voorbeelden van hun werk gepubliceerd. Denk aan boeken, maar ook proefschriften en jaarverslagen. Daar zie je niet alleen hoe het eindproduct er uit ziet, maar kun je ook informatie over het product terugvinden. Bijvoorbeeld welke papiersoort er gebruikt is. Of hoe dik de omslag is. 

Boeken, thesis of jaarverslag drukken: waar moet je op letten?

Wil je zelf iets laten drukken en twijfel je nog over verschillende aanbieders? Tijdens je zoektocht naar de perfecte drukker voor jouw project isi het aan te raden om op de volgende punten te letten: 

  • Hebben ze verschillende soorten papier? Een goede drukkerij biedt jou de keuze uit meer dan twee of drie soorten wit papier. 
  • Kunnen ze jouw wens omzetten in een product? Jij hebt vaak het eindproduct zelf al in je hoofd, maar kan de drukker dat ook voor jou realiseren? Professionele drukkers kunnen je altijd een proefdruk aanbieden, zodat jullie samen het een en ander kunnen evalueren.
  • Uiteraard is het voor een drukker veel winstgevender om in grote oplage te drukken. Maar wat nu als jij een kleine oplage wil laten drukken? Zorg dat je niet gedwongen wordt om meer af te nemen, alleen omdat dat voor de drukkerij gunstiger is. 

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net