folderhouders

Hoe presenteer jij je folders?

folders

Heb jij het drukwerk van je bedrijf helemaal op orde? Visitekaartjes om uit te delen. Folders of flyers met alle informatie over je producten of diensten. Helemaal aangepast aan je huisstijl. Netjes, dat is stap 1. Maar het presenteren van je folders, flyers of visitekaartjes is minstens net zo belangrijk. Je kunt wel mooie folders of kaartjes hebben maar als ze in een rommelig stapeltje op je balie liggen komen ze natuurlijk niet goed tot hun recht.

Maak gebruik van folderhouders

Het is veel meer uitnodigend om een folder mee te nemen als ze als het ware worden aangereikt. Nu kun je natuurlijk niet constant zelf bij de balie of in je wachtruimte staan om mensen een folder aan te reiken. Een folderhouder is hier een goede oplossing voor. In een folderhouder staan de folders netjes rechtop. Zo valt het oog er meteen op.

Verschillende soorten folders kun je ordenen in meerdere vakken. Zet alles per onderwerp bij elkaar en de klanten hebben meteen een goed overzicht van wat je aanbiedt. Folderhouders zijn in vele maten, modellen en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor elk soort drukwerk wel een geschikte folderhouder te vinden is. Kies bijvoorbeeld voor een glashelder display of een kleur die bij je huisstijl past of laat je logo erop drukken. Dat maakt het plaatje helemaal compleet.

Op kantoor of op een beurs

Je kunt een folderbak op je balie zetten of een folderrek gebruiken dat gewoon op de grond staat. Zo’n rek kun je eigenlijk nog flexibeler inzetten dan een bak voor op tafel. Dit zijn allemaal handige materialen voor op je kantoor, waar je je klanten ontvangt. Daarnaast neem je het ook makkelijk mee naar een beurs.

Gesprekken doen het werk, maar door opvallende folders, brochures en/of visitekaartjes met voldoende informatie zorg je ervoor dat de bezoekers alles thuis rustig nog eens door kunnen lezen. Met handige kunststof folderhouders help je jouw stand netjes en geordend te houden. Je presenteert al je informatie op een professionele manier.

Geef jouw folders of brochures dus de aandacht die ze verdienen en zorg dat ze goed zichtbaar zijn. Des te meer nemen mensen het mee!

Tags

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net