Reclame Sukses

Autobelettering

Communiceer uw reclameboodschap via autobelettering

Reclame Sukses

Wanneer men denkt aan het maken van reclame wordt bijna nooit gedacht aan het beletteren van auto’s en vrachtwagens. Toch is autobelettering een zeer effectieve vorm van reclame. Het CBS heeft onderzocht hoe effectief het is. Zo blijkt dat één auto 160.000 contactmomenten genereert per maand. Geen wonder dat een bedrijf als Coca Cola zo bekend is geworden met hun vrachtwagens.

Ieder bedrijf kan op zijn eigen manier reclame-uitingen toepassen. U kunt voor het beletteren van uw bedrijfsauto’s kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de auto van alleen een naam, het adres en uw telefoon nummer laten voorzien. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een totale carwrapping voor uw bedrijfsauto.

Auto belettering een mooi visitekaartje

Auto belettering is eigenlijk een rijdend visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat de belettering aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. Het geeft uw huidige en toekomstige relaties een impressie van uw bedrijf. Bedenk van te voren goed welke boodschap u wilt overbrengen, dit is zelfs te overleggen met de bedrijf dat uw auto gaat beletteren. Maak een afspraak zodat u goed geïnformeerd kunt worden over de diverse opties die er zijn.

Ervaring met autobelettering

Wanneer u  autobelettering overweegt is het verstandig om transparant te zijn naar het bedrijf dat uw auto,busje of vrachtwagen beletterd.

  1. Geef duidelijk door wat het is dat uw bedrijf / organisatie doet;
  2. Wilt u een eigen design aanleveren? Laat het design zien en bespreek het samen;
  3. Alles is mogelijk wees creatief en laat zien waar uw bedrijf voor staat;
  4. Zet niet te veel informatie op de auto, maak de mensen nieuwsgierig.

Overweegt u om uw auto te beletteren en bent u opzoek naar meer informatie? Bekijk dan de website van  visueel reclamebureau Sukses in Harderwijk. Klik hier voor meer informatie

Tags

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net