t-shirts-bedrukken

Offline-promotie van uw bedrijf

Bedrukken van t-shirts

Het is voor ieder bedrijf belangrijk om de aangeboden producten of diensten onder de aandacht te brengen. Om dit te kunnen bereiken zal een bedrijf promotiewerkzaamheden moeten uitvoeren. Vanwege de alsmaar toenemende digitalisering richten veel bedrijven zich op de online-promotie. Toch kunnen de effecten van goede offline reclame hier niet door worden vervangen. Wat zijn nu eigenlijk de meest effectieve offline-promotiewerkzaamheden?

Betrokkenheid met de klant

Klanten willen gezien worden. Stuur een kaart op de verjaardag of doe klanten een speciaal aanbod gedurende feestdagen. Je toont hiermee niet alleen je betrokkenheid maar herinnert de klant ook aan jouw bestaan. Wanneer u slecht een aantal grote klanten heeft is het van belang deze ook echt een persoonlijk geschenk te doen.

Evenementen

Zorg dat je aanwezig bent bij evenementen binnen jouw branche. Mochten er vakdagen plaatsvinden van jouw vakgebied is het belangrijk hier te staan. Denk ook aan het sponsoren van evenementen. Potentiële klanten zullen de bedrijfsnaam ongemerkt in hun achterhoofd houden waardoor de naamsbekendheid wordt uitgebreid.

Bedrukken van producten

Natuurlijk is het laten bedrukken van promotiemateriaal een van de meest gebruikte manieren waarop de bekendheid van uw merk kan worden uitgebreid. Het bedrukken van T-shirts, visitekaartjes, aanstekers en overige blijft erg zinvol. Bedrukte spullen vallen op bij iedereen die er mee in contact komt en zijn zodoende ook ideaal geschikt voor verspreiding.

Plaatselijke sponsoring

Voornamelijk voor bedrijven gevestigd in een vaste regio kan sponsoring van grote waarde zijn. In dorpen en steden wordt door de bewoners veel waarde gehecht aan de saamhorigheid. Wanneer u een aantal plaatselijke activiteiten of zelfs de plaatselijke sportclub(s) sponsort zal dit u al snel in dank worden afgenomen. Doordat mensen de betrokkenheid waarderen zullen ze ook iets willen terugdoen. Mochten ze uw producten of diensten nodig hebben zullen ze u verkiezen boven de concurrent!

Tags

, ,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net

Comments are closed.