Tassen relatiegeschenk

Op pad met een persoonlijk geschenk? Kies een tas!

promotietassen

Wil je jouw bedrijf gaan promoten door het weggeven van tassen? Ben je op zoek naar een originele verpakking voor het kerstcadeau voor jouw medewerkers? Wil je jouw geliefde verrassen met een persoonlijke tas? Dat kan allemaal bij relatiegeschenken.nl. Hier kun je niet alleen allerlei tassen kopen, maar deze ook nog eens voorzien van een persoonlijke boodschap.

Vele mogelijkheden en variatie in tassen als promotiegeschenk

Bij relatiegeschenken.nl zijn er volop mogelijkheden voor het weggeven van een tas. Je hebt er niet alleen keus uit zeer veel soorten tassen. Je kunt ze ook in grote hoeveelheden tegelijk bestellen. Er is niet maar één type opdruk mogelijk. Ook hier heb je weer volop keus. Welke opdruk je kiest, hangt af van hoe jij wilt dat de opdruk er uit komt te zien, bijvoorbeeld geborduurd of gestempeld. Duurzaam zijn ze allemaal. Zo kun jij zelf bepalen hoe duur het cadeau of de geschenken gaan worden. Kies je voor een goedkope papierengeschenktas met digitale opdruk of voor een luxe trolley met geborduurde tekst?

Variatie in soorten tassen als geschenk

Er zijn vele soorten tassen te koop op relatiegeschenken.nl. Je hebt ze van papier tot leer en van heel klein tot heel groot. Voor de mannen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sporttas, laptoptas, barbecue set in draagtas of stoere rugtas. Voor de dames zijn er allerlei soorten handtassen, shoppers, toilettassen, koeltassen, boodschappentassen en strandtassen verkrijgbaar. Zelfs aan de kinderen is gedacht, door middel van het aanbieden van een kinderrugtas in de vorm van een kuikentje. Als promotiemateriaal kun je kiezen voor een papieren tas of een linnen tas om aan klanten mee te geven. Naast tassen, worden er bij relatiegeschenken.nl ook een aantal andere producten verkocht onder het kopje tassen, zoals een strandbal, een barbecue schort, een regenponcho, een portemonnee, een bagagelabel of een elektronisch bagageweegschaaltje. Dit zijn misschien ook leuke ideeën voor een cadeau met opdruk.

Tags

,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net

Comments are closed.