Zonnebrillen bedrukken

De beste relatiegeschenken om in het buitenland naamsbekendheid te genereren

Van december tot en met pak ‘m beet maart gaan er veel mensen op wintersport. Het is dan leuk om medewerkers of relaties iets leuks mee te geven. Of misschien wil je op drukbezochte wintersportbestemmingen reclame maken. Dat is behoorlijk effectief als je het juiste inzet. Veel Nederlanders zijn in plaatsen zoals Gerlos, Flachau en nog veel meer bekende Oostenrijkse plekken te vinden. Wat zijn nu leuke en, nog belangrijker, effectieve relatiegeschenken om hiervoor te gebruiken?

Zonnebrillen

Het belangrijkste is dat het geschenk nuttig is. Een pen is bijvoorbeeld niet zo relevant bij het skiën. Of een sleutelhanger. Denk eerder aan producten zoals zonnebrillen bedrukken. De sneeuw is fel aan de ogen, ook als de zon niet schijnt. Die worden dan ook dagelijks gedragen op wintersport. De meesten doen alleen met echt slecht weer een skibril op en de rest van de tijd een zonebril. Wil je echt goed overkomen? Doe er dan ook een koordje bij. Op de piste loop je het risico je zonnebril te verliezen en zo’n koordje lost dat perfect op.

Mutsen en sjaals

Ook een zinvol geschenk is een muts. Die zijn heerlijk als het echt koud is, maar ook nuttig en zelfs nodig voor tussendoor en na het skiën. Iedereen draagt tegenwoordig een helm. Wanneer je die afzet tijdens de lunch of na het skiën, lijkt je haar wel ontploft. Dan is het fijn om er snel iets overheen te trekken. Ook een sjaal is voor de koudste dagen fijn. Vooral wanneer het sneeuwt en waait.

 Thermosflessen

Nog een wintersportgeschenk is een thermosfles. Die zorgt ervoor dat je drinken kunt meenemen in de rugzak, voor wie echt lange tochten maakt of een lager budget heeft. Een thermosfles maakt het mogelijk een warm drankje mee te nemen, maar voorkomt ook dat je koude drankje bevriest. Ook voor de reis zijn deze flessen fijn. En natuurlijk de heupfles. Die zijn best populair en bedoeld om tijdens het skiën af en toe op te warmen met een slokje Jägermeister.

Tags

, , ,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net