Alternatieven voor het inlijsten van je beeldmateriaal

Alternatieven voor het inlijsten van je beeldmateriaal

Als je je foto’s, afbeeldingen, poster of ander beeldmateriaal wil tentoonstellen, wil je dat op de best mogelijke manier doen.  De verscheidenheid aan inlijstmaterialen en verschillende stijlen kan je in verwarring brengen of je kan de weg kwijtraken wanneer je op zoek bent naar het juiste materiaal voor je stijl of budget. Dus, als je door een beperkt budget of verschillende decoratiestijlen niet weet welke je moet overwegen bij het kiezen van het beste presentatiemateriaal, zullen we je een aantal verschillende inlijst stijlen en goedkope materialen opsommen.

Goedkope bronnen voor inlijsten

Het inlijsten van afbeeldingen is het populairst omdat het niet duur is en het je de mogelijkheid biedt een verscheidenheid van afdrukken te bekijken. Je kan kiezen uit een eenvoudige lijst, tot een meer uitgebreide lijst, afhankelijk van je voorkeur, stijl en budget. Metalen lijsten zijn een klassieke keuze die zeer kosteneffectief zijn. Daarnaast zijn de kant-en-klare matte keuzes die worden aangeboden beschikbaar in een beperkt kleurenpalet. Bovendien zijn houten lijsten een andere klassieke keuze die goed kunnen passen bij verschillende soorten afdrukken. Ze worden vaak gebruikt voor familiefoto’s, aangezien het een unieke en handgemaakte stijl kan creëren.

Man Met Roze Polo Shirt Met Tekst Overlay

Metalen ophang stangen

Metalen ophang stangen, ook bekend als poster opknoping staven, worden steeds populairder omdat ze een moderne stijl hebben. Praktisch gezien zijn het gewoon buizen met gleuven om de bovenrand van de afdruk op zijn plaats te houden. Met het displaymateriaal geniet je van een elegante minimalistische look. Door het spijkergat aan de achterkant is het ophangen zo eenvoudig als het slaan van een spijker. Het originele ontwerp is gemaakt van aluminium, maar je kan momenteel een verscheidenheid aan opties vinden, in verschillende stijlen, maten en kleuren. Zo vind je zeker de ophang stand die bij je interieur en kunst past.

Gratis stockfoto met aankondigen, aanplakbiljet, adverteren

Het kiezen van je inlijsting

Bij displaymaterialen-online vind je een grote verscheidenheid aan display materialen zoals posterframes, postersystemen, stoepborden, schoolborden, memoborden, digitale displays, folies & posterhoezen en kliklijsten. Alle producten worden gemaakt in Europa, met een uitstekende kwaliteit en met verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien krijg je 2 jaar garantie en kan je een korting krijgen bij grotere bestellingen. In het geval dat je op zoek bent naar de juiste inlijsting, of naar een zeer specifiek product, maat of kleur, kan je contact met hen opnemen via hun website.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net