Gegraveerde pen

Een gegraveerde pen, het perfecte cadeau

Een cadeau vinden voor iemand die eigenlijk alles al heeft, of voor iemand die je niet heel goed kent, zoals een collega, is altijd weer een hele uitdaging. Je kunt wel voor de standaard cadeaubon gaan, maar echt persoonlijk is dat niet. Wil je laten zien dat je echt om iemand geeft, of dat je graag een waardevol cadeau geeft? Dan is een luxe gegraveerde pen een top idee. 

Een luxe pen van één van de beste merken

Als je een pen wil laten graveren kies je natuurlijk wel voor een luxe pen die perfect schrijft en gemaakt is van hoogwaardige materialen. Deze pennen gaan namelijk heel lang mee, en worden ook daadwerkelijk gebruikt. Kies daarom bijvoorbeeld voor Cross pennen. Dit bekende merk gebruikt alleen de beste materialen voor alle soorten pennen die ze produceren. Zo kun je kiezen uit een vulpen, ballpoint of pen met afwijkende penpunt. Qua model is er dus voor iedereen een gepaste optie, maar ook qua budget. Zo heb je al een prachtige Cross pen voor een paar tientjes. 

Laat je luxe pen gratis graveren

Een luxe pen laten graveren is erg simpel. Kies voor een pen van Montblanc, Visconti, Lamy, Sailor, Parker, Sheaffer of één van de andere grote merken, afhankelijk van de stijl die je zoekt. Het graveren is gratis, dus het zou zonde zijn om hier niet van te profiteren. Hierbij is er een prachtige pen voor elk budget, dus wie weet zie je ook iets leuks voor jezelf. 

Last Minute Cadeautip – Bestel een gegraveerde pen online

Heb je geen cadeau kunnen vinden voor een bruiloft? Of was je vergeten dat je collega met pensioen gaat? Een gegraveerde pen is een geweldig last minute cadeau. Deze bestel je simpelweg online, zodat je niet eens de deur uit hoeft. Met een mooie gegraveerde boodschap maak je van deze pen een persoonlijk cadeau en een prachtig gebaar. 

Tags

,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net