Afzetlint voor meer veiligheid

Vergroot de veiligheid met afzetlint

Afzetlint ken je misschien van de politie. Een plaats delict wordt door de politie zo snel mogelijk afgezet voor het publiek. Dit doet de politie om sporen veilig te stellen en om nieuwsgierige omstanders op afstand te houden zodat ze het onderzoek niet belemmeren. Maar behalve de politie zijn er meer instanties die werken met afzetlint en ook steeds meer bedrijven gebruiken het. Afzetlint is handig om bijvoorbeeld een bepaald deel van het bedrijfsterrein af te schermen zodat daar geen bezoekers komen of auto’s worden geparkeerd.  

Veilig werken met gebruik van afzetlint

Als er werkzaamheden plaatsvinden wil je het werkterrein misschien afschermen. Vaak is dit nodig om de veiligheid van omstanders of passanten te kunnen waarborgen. Maar ook kunnen de werklieden hierdoor ongestoord hun werk doen. Je kunt bedrukt afzetlint voor werkzaamheden nu heel gemakkelijk online bestellen. Je hoeft daarvoor alleen maar de gewenste lengte op te  geven en uiteraard de tekst die op het lint gedrukt moet worden.

Duurzaam en herbruikbaar afzetlint

Afzetlint van goede kwaliteit herken je direct. Het verbleekt niet onder invloed van  zonlicht en de tekst op het lint blijft dus gewoon goed leesbaar. Ideaal als je afzetlint hebt besteld dat je vaker wilt gebruiken. Als je regelmatig een straat of stuk van je terrein wilt kunnen afzetten kun je hier prima afzetlint voor gebruiken. Het grote voordeel is dat je hiermee meteen duidelijk maakt wat er aan de hand is. Je hoeft geen personeel in te huren om mensen tegen te houden het terrein te betreden. Natuurlijk zijn er soms mensen die een afzetlint negeren, maar dit zijn doorgaans sporadische incidenten.

Goedkoop online afzetlint bestellen

Zoals bijna alles vandaag de dag kun je ook afzetlint gewoon online bestellen. Wel zo handig als je dit met spoed nodig hebt. Veel bedrijven kunnen bedrukt afzetlint binnen enkele dagen leveren. Natuurlijk is het handiger om dit afzetlint ruim op tijd te bestellen, dan weet je immers zeker dat je het op tijd in huis hebt. Let bij het opgeven van de tekst op de leesbaarheid, ook van enige afstand. Grote letters en korte bondige teksten werken doorgaans het beste.  

Tags

,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net