Wat kan Kern Finance toevoegen aan jouw bedrijf?

over bedrijfs administratie online is Kern Finance ervan overtuigd dat de afdeling Finance binnen elke onderneming een centrale rol vervult bij de digitale transitie. De praktijk toont aan dat de rol van Finance snel evolueert. Van budgettering naar forecasting; van boekhouder naar businesspartner. Finance overziet de hele organisatie en kent alle afdelingen, producten en diensten. Hier ligt dus voor Finance een enorme kans om zich tot data expert te ontwikkelen en daardoor nog meer toegevoegde waarde te leveren.

Finance kan door het combineren van commerciële, financiële en operationele data inhoudelijk het gesprek aangaan met de verschillende afdelingen over hun performance en is een uitstekende gesprekspartner voor de directie. Daardoor kan samen worden bepaald of de organisatie operationeel op koers ligt voor het realiseren van haar financiële doelstellingen.

Salarisadministratie Breda

salarisadministratie breda Veel organisaties investeren in Business Intelligence software, Big data Analytics, AI en algoritmes of datawarehouses zonder dat ze precies weten wat ze ermee kunnen doen en wat het kan gaan opleveren. Het levert vaak wel meer data op maar de praktijk is dat maar weinig organisaties die data dagelijks en doelgericht gebruiken om hun processen en resultaten te verbeteren.

Wij denken dat data pas waarde toevoegt als de data betekenis krijgt in het dagelijks handelen. Want zonder bruikbare data en inzichten blijf je onwetend hoe je het beter kan doen dan gisteren en hoe je het beter kan doen dan je concurrent.

KERN Finance + BI

KERN Finance + BI is topsport. Je wilt trends eerder signaleren dan de concurrent en sneller en beter beslissingen nemen. Kortom in de lead zijn en sturing geven aan je organisatie op basis van real-time financiële & operationele bedrijfsdata.

Datagedreven werken realiseer je door strategie & beleid, technologie & data, de medewerker & een continu verbetercultuur stevig met elkaar te verbinden. Een datagedreven organisatie neemt vaker, sneller, efficiënter en beter onderbouwd beslissingen. Met als gevolg: betere resultaten en een hogere kwaliteit van dienstverlening.

Meest gestelde vragen over: Wat kan Kern Finance toevoegen aan jouw bedrijf?

Wat kan Kern Finance toevoegen aan jouw bedrijf? Door de verandercurve efficiënt te doorlopen kan snel meetbaar resultaat worden geboekt. Er ontstaat draagvlak, betrokkenheid en enthousiasme bij de medewerkers waardoor de verandering wordt omarmd en geborgd. Hierdoor komt de Finance functie pas écht in beweging en wordt ze daadwerkelijk die gewenste businesspartner voor de organisatie.

KERN Finance + BI

KERN Finance + BI Het is onze visie dat de afdeling Finance binnen elke onderneming een centrale rol vervult bij de digitale transitie. De praktijk toont aan dat de rol van Finance snel evolueert. Van budgettering naar forecasting; van boekhouder naar businesspartner. Finance overziet de hele organisatie en kent alle afdelingen, producten en diensten. Hier ligt dus voor Finance een enorme kans om zich tot data expert te ontwikkelen en daardoor nog meer toegevoegde waarde te leveren.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net