Een bewezen promotiestrategie die echt werkt tegen een kleine investering

In het huidige tijdperk is het erg moeilijk om je merk zichtbaar te maken onder de mensen. De concurrentie is moordend en de manieren om je merk zichtbaar te maken lijken soms oneindig, waardoor je gemakkelijk het overzicht kunt verliezen over wat echt effectief is. Toch is er een relatief eenvoudige manier om de zichtbaarheid van je merk te vergroten waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebt: het personaliseren van promotieartikelen zoals petten en powerbanks. In dit artikel duiken we over de voordelen van het bedrukken van petten en powerbanks en hoe deze kleine marketing inspanning jouw merk kan onderscheiden.

Petten bedrukken

Petten zijn een uitstekend marketingartikel om je merk zichtbaar te maken onder mensen. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, waardoor veel mensen ze graag dragen. Heb je echter weleens overwogen een pet in te zetten als marketingobject? Het kan namelijk fungeren als een wandelend reclamebord voor jouw merk. Stel, je hebt een evenement zoals een beurs, dan is dit hét product om aan te schaffen. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar genereert ook zichtbaarheid voor je merk, en dat allemaal voor een kleine investering.

Powerbank bedrukken

Ook het bedrukken van een powerbank kan een zeer slimme zet zijn voor jouw merk. Tegenwoordig is het hebben van een mobiele telefoon onmisbaar. Maar er kleeft een groot nadeel aan een mobiele telefoon, en dat is een lege batterij. En laat jij hier nou net mee kunnen inspelen met het bedrukken van powerbanks. Door jouw logo op een powerbank te plaatsen creëer je bij de gebruiker zichtbaarheid. Elke keer als hij of zij zijn powerbank gebruikt, wordt die herinnert aan jouw merk. Ook is het leuk om een bedrukte powerbank als relatiegeschenk te geven. Powerbanks hebben een grote oppervlakte om jouw merk op te plaatsen, waardoor ze zeer goed te bedrukken zijn. 

Waarom kiezen voor bedrukte promotieartikelen?

Het bedrukken van jouw merk op bijvoorbeeld petten en powerbanks biedt diverse voordelen, enkele belangrijke voordelen zijn:

  • Het vergroten van je merkbekendheid. Wanneer mensen items gebruiken die jouw merknaam of logo dragen, vergroot dit de zichtbaarheid van je merk.
  • Het versterken van de relatie met je doelgroep of personeel. Persoonlijke geschenken worden vaak gezien als een teken van waardering, wat kan leiden tot een sterke band met jouw merk.
  • Tot slot hebben bedrukte items zoals petten en powerbanks een lange levensduur. Dat betekent dat de (kleine) investering die gemaakt is lang zijn waarde blijft toevoegen.

Kies voor kwaliteit

Petten bedrukken en powerbanks bedrukken is een effectieve en persoonlijke manier om je merk te promoten. Een leverancier die bekend staat om zijn diverse mogelijkheden en hoge kwaliteit is Giftsdirect. Bij deze leverancier kun je goedkoop jouw pet of powerbank laten bedrukken of zelfs graveren. Zij kunnen dus jouw ideale partner zijn in de realisatie van deze creatieve marketing. Laat deze kans niet liggen en bezoek de website van Giftsdirect om jouw promotiecampagne te starten.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net