wissellijsten

Het gemak van een goede wissellijst

Een wissellijst is een van de meest ideale fotolijsten. Van mooie posters en indrukwekkende foto’s tot de artistieke tekeningen en schilderijen van de kleinsten van de familie, ze zijn geschikt voor alle situaties. Ideaal om de ene week een tekening van een van de jongsten van de familie te presenteren, en de volgende week een bijzondere poster van een van de ouderen te presenteren. Het hoge gebruiksgemak van wissellijsten zorgen ervoor dat het wisselen van de inhoud van een wissellijst een klein klusje is dat binnen enkele momenten geklaard is.

Een kader voor alle herinneringen

Tijdens een gezellige, creatieve middag met de kinderen kunnen de meest prachtige kunstwerken ontstaan. Al deze creatieve kunstenaartjes willen dat hun kunstwerk een plaatsje krijgt in het huis. Misschien ontbreekt het jou aan de ruimte om alles op te kunnen hangen, of vind je het ietwat rommelig staan. Door de kunstwerken om en om in de wissellijst te presenteren, krijgen alle kinderen de kans om hun tekening of schilderij te laten zien, zonder dat deze door jouw hele huis heen hangen. Voor de kinderen een duidelijke oplossing, die onenigheid kan voorkomen, en voor jou een rustig interieur!

A statement piece

Wissellijsten zijn niet alleen ideaal in huis, ze kunnen ook heel goed ingezet worden in bedrijven. Mededelingen, een behaald resultaat, een poster met informatie over enkele nieuwe afspraken of een poster die de sfeer in het bedrijf verbeterd, alles kan erin gepresenteerd worden. Geef jouw kantoorruimte of ontvangstruimte uitstraling met mooie foto’s van het seizoen of juist met krachtige posters die direct een statement weten te maken en jouw bedrijf op een hele positieve manier wegzetten. En ben je na een paar maanden uitgekeken op wat er in de wissellijst zit? Geen probleem! Omdat de inhoud van elke wissellijst binnen enkele momenten te vervangen is, blijft jouw kantoor altijd up-to-date!

Tags

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net