Visitekaartjes

Marketing » Diverse soorten bedrukking!

visitekaartje

 

Wilt u graag voor uw marketingcampagne diverse soorten drukwerk inzetten om uw bedrijf te promoten? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van diverse type drukwerk die u goedkoop en eenvoudig kunt inzetten.

Het visitekaartje

Het maakt niet uit of u in een grote onderneming actief bent, als zzp’er uw brood verdient of als MKB’er door het leven gaat. Iedere ondernemer dient te beschikken over een professioneel visitekaartje. U kunt kiezen voor een simpel visitekaartje, want een visitekaartje dient juist effectief te zijn. Echter zie je dat tegenwoordig steeds meer ondernemers kiezen voor de wow-factor. Denk hierbij aan doorzichtige visitekaartjes die indruk maken op uw potentiële klanten.

Flyers gevouwen/ongevouwen + Brochures

Flyers en brochures zijn er ook in diverse soorten en maten. Wilt u graag uw assortiment op een professionele manier tonen, of de variatie van uw diensten tonen aan potentiële klanten dan is een flyer of een brochure een absolute must.

Roll-up banners

Een roll-up banner is ideaal voor op uw kantoor, maar wordt tevens vaak ingezet tijdens beurzen of evenementen. Straal vertrouwen en professionaliteit uit tijdens een beurs waar zakenrelaties en potentiele klanten langskomen. Een roll-up banner mag dan niet ontbreken. Roll-up banners zijn ook in diverse maten verkrijgbaar. Je kunt tevens kiezen voor een luxe standaard waarbij je als extra een spotje in de roll-up banner ontvangt.

Stoepborden

Stoepborden zijn ideaal voor winkels. Mensen die langslopen kijken toch vaak op een stoepbord, u kunt op deze manier veel klanten uw winkel inlokken. Stoepborden zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en ook beschikbaar in diverse formaten.

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden bekijk dan de links in dit artikel of ga naar drukwerkdeal.nl

Tags

,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net