picknickmand bedrukken

Leuke lente relatiegeschenken

lente relatiegeschenken

Lentekriebels, heerlijk en toch iets vreemds. Er hangt iets in de lucht, en gelukkig hebben we het dan niet alleen over de pollen. Lente betekent buiten zijn, warmte, langere dagen, terrasjes pakken en iedereen is vrolijk en blij. Tijd om die vrolijkheid er goed in te houden bij jouw relaties. Met deze leuke lente relatiegeschenken verras je iedere werknemer, collega, klant en samenwerkingspartner.

Picknickmand bedrukken

Frisse lucht, zonnestralen en lange dagen. Dat is pas echt lente vieren! De fiets wordt weer uit de schuur getoverd en Nederland gaat weer massaal fietsen. Niet vreemd ook dat Nederland bekend staat als ‘het fietsland’. Maak de fietstocht van jouw samenwerkingspartner, klant, vriend of kennis nog leuker met echte lente relatiegeschenken, zoals een koeltas of een picknickmand.

Tuinierset bedrukken

Langere dagen en meer zon betekent meer energie en meer tijd om lekker buiten in de tuin te wroeten. Maak het voor de ander nog leuker, handiger en makkelijker met een handig heuptasje met drie soorten tuingereedschap. Bedruk de tas met riem met een boodschap, bedrijfsnaam of logo. Maak jezelf herinneringswaardig buiten in de tuin op de mooiste momenten van het jaar!

Drinkfles

Met het warme weer breken de evenementen en festivals weer als paddenstoelen uit de grond. Alleen met warm weer, hebben we ook meer vocht nodig. Daarom is het uitdelen van drinkflesjes een prachtig idee onder alle feestgangers, evenement regelaars en bezoekers. Bedruk drinkflessen met jouw logo, tekst of naam en de mooie feestelijke momenten worden ook met jou gedeeld. Proost!

T-shirts

Wanneer de temperaturen oplopen, wordt de kleding korter. Jurkjes, rokjes en t-shirts worden weer uit de kledingkast gehaald en de winterse kleding belandt weer achter slot en grendel. T-shirts zijn ideaal om weg te geven onder je werknemers. Bedruk de t-shirts met jouw logo, naam of tekst van het bedrijf. Zodoende ben jij op elke beurs, stand, evenement en open dagen herkenbaar.

Lente relatiegeschenken bedrukken

Ben je op zoek naar andere leuke lente relatiegeschenken? Louis Sales Promotions heeft een uitgebreid assortiment aan bedrukte geschenken.

 

 

 

Tags

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net

Comments are closed.