aanstekers

Welke soorten aanstekers kun je laten bedrukken?

Een aansteker is in vele gevallen erg handig! Een roker kan niet zonder aansteker, maar ook bij het aansteken van een kaarsje op een romantische avond of het maken van een kampvuurtje met vrienden en familie is een aansteker van groot belang. Je wilt een aansteker laten bedrukken als klein relatiegeschenk om weg te geven tijdens beurzen en congressen, maar welke soorten aanstekers kun je laten bedrukken? Je leest het hieronder.

Aanstekers bedrukken

Er zijn diverse soorten aanstekers verkrijgbaar. Maar niet elke aansteker soort is geschikt voor het laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Hieronder enkele modellen die bedrukt kunnen worden in 1, 2, 3 of 4 PMS kleuren. 

Welke aanstekers kunnen bedrukt worden?

Een basic aansteker met flesopener kan ook gebruikt worden op flesjes te openen en is uitermate geschikt om te bedrukken. Deze is verkrijgbaar in 6 kleuren. Een basic aansteker in 14 kleuren is ook geschikt om te bedrukken en is de goedkoopste optie. Een slider aansteker is een luxe aansteker die navulbaar is, beschikt over een kinderbeveiliging, ISO certificaat en verkrijgbaar is in 7 kleuren. voor een luxe optie, is dit zeker een aanrader. Een color top elektronische aansteker is verkrijgbaar in 6 kleuren en heeft ook een kinderbeveiliging en ISO certificaat.  Daarnaast heb je ook nog de elektronische aansteker met flesopener met dezelfde opties en kleuren. De color top aansteker heb je ook een zilver top aansteker met dezelfde specificaties alleen is deze verkrijgbaar 7 kleuren. deze vrolijke color mix elektronische aansteker is er in 12 kleuren en bevat net als de voorgaande aanstekers een beveiliging voor kinderen en een certificaat. 

Naast de basic aansteker, heb je ook de standaard cricket original wegwerpaansteker, die het meest gebruikt wordt. Deze is verkrijgbaar in 5 kleuren. Een barbecue aansteker blijft toch erg fijn om de BBQ mee aan te steken of om een kampvuurtje aan te wakkeren. Door de langere lengte is dit een ideale aansteker voor deze klusjes. Deze is beschikbaar in 2 kleuren. De stormaansteker die een vlam heeft die bestand is tegen de wind is helemaal tof! Deze bevat een windproof vlam en is verkrijgbaar in 4 kleuren. Tot slot hebben we nog de staafaansteker die net als de barbecue aansteker handig is om een kampvuurtje of de BBQ aan te steken. Op Aanstekerwereld.nl zijn heel veel verschillende aanstekers verkrijgbaar die bedrukt kunnen worden.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net