Shakebekers bedrukken

De redenen waarom het bedrukken van shakebekers als bedrijf verstandig is

Een sportiever Nederland: het is een mooi doel. Steeds meer mensen worden zich dan ook bewust van de voordelen van sporten en daarom groeien bedrijven zoals sportscholen en sportwinkels. Het bovenstaande zorgt ervoor dat er meer vraag is naar sportaccessoires. Hoe meer men sport, hoe groter de vraag naar populaire accessoires voor sporters zal zijn. 

Het bovenstaande valt vooral op bij shakebekers. Er is steeds meer interesse in shakebeker bedrukken, omdat het gebruik van shakebekers onder sporters dus blijft toenemen. In dit artikel wordt hier verder op ingegaan en lees je waarom het als bedrijf verstandig is om shakebekers te bedrukken.

Waarom shakebekers bedrukken?

Zoals hierboven is aangegeven is het verstandig om als bedrijf te kiezen voor het bedrukken van shakebekers. Hieronder lees je de belangrijkste redenen: 

  • Klantenbinding. Je bouwt als het ware een relatie met (potentiële) klanten op. Dit is op de lange termijn belangrijk. Iedere keer als iemand sport, wordt diegene herinnert aan het logo van jouw bedrijf. 
  • Klantloyaliteit. Het feit dat klanten ervoor kiezen om een shakebeker met jouw logo te gebruiken, betekent meestal dat ze een positief imago bij jouw bedrijf hebben. 
  • Promotie en naamsbekendheid. Hoe meer mensen een shakebeker met jouw eigen logo zien, hoe bekender jouw bedrijf wordt. Een shakebeker met eigen logo is dan eigenlijk ook gratis promotie.
  • Shakebekers met logo zijn een ideaal cadeau bij een (grote) bestelling van een klant.

Verder zijn er nog voldoende andere redenen. Zo zijn shake bekers ook leuke accessoires in goodiebags en kun je natuurlijk er ook voor kiezen om de shakebekers gewoon te verkopen en hier op te verdienen. Het bedrukken van shakebekers is dus om vele redenen aangeraden.

Is het bedrukken van shakebekers voor mijn bedrijf aangeraden?

Als jouw bedrijf actief is in de sportbranche, dan is het eigenlijk altijd aangeraden om hiervoor te kiezen. Wat je ook binnen sport doet, shakebekers zijn voor iedere sporter en zijn daarom geschikt voor ieder sportbedrijf.

Een aantal voorbeelden van bedrijven voor wie het shakebeker bedrukken interessant is: sportscholen, sportwinkels, fitnesscentrums en gezondheidswinkels.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net