Stappenteller bedrukken

Stappenteller bedrukken als promotie-item

Hoeveel stappen neem je op een dag? Om erachter te komen hoeveel lichaamsbeweging je echt hebt gedurende de dag en of je je ingestelde trainingsdoel kunt bereiken, zijn er kleine maar zeer intelligente helpers die elke stap in je leven vastleggen, De stappenteller…

Stappentellers kunnen als reclame artikel bedrukt worden met uw eigen logo. De stappentellers worden tegenwoordig regelmatig gebruikt en dan niet alleen door atleten, maar ook door andere normale burgers die zichzelf beter in het leven willen plaatsen. Buitenshuis en tijdens mensen hun vrije tijd wordt de stappenteller gebruikt voor het meten van de stappen die je maakt op een dag bijv.  Niet alleen dit kan een reden zijn voor het gebruiken van de stappenteller. Ook veel mensen gebruiken hem om het calorieverbruik te lezen. 

De stappentellers van de tijd van nu bieden bovendien extra en ook meerdere functies, zoals een rechtstreeks geïnstalleerde radio, zodat ze bijzonder goed kunnen worden gebruikt voor duursporten en kunnen ontspannen van muziek tijdens het lopen of rennen. 

Los van het zelf gebruiken is het ook een perfect weggeef geschenk. Deze weggeef geschenken bieden de klant een tastbaar voordeel en combineren altijd de gezondheid van de klant met dagelijks leven. 

Stappenteller armband

Dankzij de ruime keuze aan verschillende stappentellers kan je kiezen uit veel verschillende modellen. De kleur en vorm van de verschillende stappenteller kan vrijwel vrij worden gekozen. Een stappenteller die dan ook nog is te bedrukken naar hoe u het wilt. Een goed relatiegeschenk dat u koppelt aan de duurzame leefomgeving door middel van activiteiten die je doet en die goed voor de conditie en gezondheid van de klant zijn. Goedkope stappentellers die u gezond houden! Online stappentellers bestellen en kopen is de snelste en veiligste manier om een ​​intensieve klantenloyaliteit tot stand te brengen door middel van giveaways bijv. 

Activity trackers

Relatiegeschenken moeten natuurlijk worden aangepast op de desbetreffende doelgroep. Terwijl een oudere doelgroep bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan stappentellers met een logo en radiofunctie, is de jongere generatie meer geïnteresseerd in een design die meer van deze tijd met meerdere mogelijkheden.
Deze laatste worden ook wel activity trackers genoemd.
Stappentellers  zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zodat deze voldoen  aan alle eisen van de doelgroepen en klanten. Dit zorgt  zo voor een hoge klanttevredenheid en dus ook voor een betere klantenbinding. Als u een stappenteller online koopt, kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen en hem laten bedrukken.

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net