tassen bedrukken

Tassen bedrukken

tassen

Druk het uit met een tas

Waaraan hebben Coca Cola en McDonald’s hun succes te danken? Inderdaad, aan originele en sterk doordachte marketing. Investeer daarom in zowel online als offline promotiemiddelen. Een tas met opdruk is een subtiele maar professionele manier om jouw bedrijf te promoten en meteen een ideaal geschenk voor jouw klanten en werknemers!

Bedrukte tassen voor de toekomst van jouw bedrijf

Er zijn reeds vele organisaties die in het verleden een grote bestelling aan bedrukte tassen hebben geplaatst voor de publiciteit van hun evenement of onderneming. Zij profiteerden van het feit dat je eerst en vooral kan kiezen uit een breed gamma aan modellen. Van papieren tassen tot luxe trolleys, je vindt sowieso een tas met opdruk dat perfect in het plaatje past. Daarna kan je overgaan op het type van opdruk. Wil je jouw boodschap of prent geborduurd of gestempeld? Wat je ook kiest, één ding is zeker: duurzaamheid en kwaliteit zijn gegarandeerd.

Onderschat zeker niet het resultaat van dergelijke promotiestunts. Niet alleen zijn jouw klanten of werkgevers blij met hun gratis gadget, iedereen gaat er zeker gebruik van maken. Een tas is altijd handig, zal dus gegarandeerd in het straatbeeld opduiken en zorgt op deze manier voor een spitsvondige, maar uiterst effectieve, marketingcampagne.

Of doe iemand een plezier

Bedrukken leent zich ook voor persoonlijkere doeleinden. Zo hoeft een cadeau kiezen niet meer moeilijk te zijn. Maak een keuze uit een van de vele modellen (schoudertassen, laptoptassen, rugtassen, etc.) en de opdruk zal je wel snel zelf weten. Met een dergelijk uniek cadeau zal je zeker punten scoren bij jouw vrienden en familie.

Je hoeft dit natuurlijk niet aan iemand anders te geven. Druk jouw individualiteit uit met een inspirerende quote dat jou nauw aan het hart ligt of een afbeelding dat persoonlijke herinneringen met zich meebrengt.

Tags

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net