Bedrukte tape

Bedrukte tape, als ondernemer kun je niet zonder

Bedrukte tape is een erg fijn product voor veel professionals. Zo kun je er je naam op laten drukken, of bijvoorbeeld een waarschuwing of logo. Het is je misschien wel opgevallen dat bijna alle pakketjes die je ontvangt dicht zijn geplakt met bedrukte tape in plaats van de onbedrukte versie. Gepersonaliseerde tape lijkt misschien een klein detail, maar het zal je bedrijf helpen een professioneler imago te krijgen.

De verschillende soorten bedrukte tape

Er zijn diverse mogelijkheden als je tape wil laten personaliseren. Zo kun je kiezen voor PVC tape, PP Acryl tape, papiertape, PP Hotmelt tape enz. Iedere soort heeft andere eigenschappen. De één maakt meer geluid bij het afrollen dan de ander, of is bijvoorbeeld beter voor zware dozen en verpakkingen.

Ben je geïnteresseerd en wil je bedrukte tape kopen? Bekijk dan de eigenschappen van elke tape soort om de juiste voor jouw onderneming te kiezen.

Papiertape voor een ecologische uitstraling

Papiertape heeft als groot voordeel dat het een natuurlijke en ecologische uitstraling heeft. Vooral nu de strijd tegen plastic in volle gang is, doet het je bedrijfsimago goed om bedrukte papiertape te gebruiken. Net als PVC tape is deze van zeer goede kwaliteit, en hoef je niet bang te zijn dat je verpakking niet goed sluit. Een ander voordeel van bedrukte papiertape is dat je deze met de hand af kunt scheuren.

De voordelen van bedrukte tape

Als beginnende of kleine onderneming is het soms moeilijk om een professioneel imago te krijgen. Gebruik je simpele dozen om je producten te verzenden en plak je deze dicht met standaard bruine tape? Probeer dan eens bedrukte tape, zo ziet je pakket er in één keer veel professioneler uit. Ook maak je op deze manier reclame, en zijn je verpakkingen altijd herkenbaar. Verkoop je vaak breekbare spullen? Dan hoeven we je de voordelen van de herkenbare ‘breekbaar/fragile’ waarschuwingstape niet meer uit te leggen. 

Tags

,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Onze redactie zet het liefste overal zijn naam op. Of het nu gaat om bedrukken, borduren of graveren... Bedruk.net